Recreatieverzekeringen

Als je op reis gaat wil je ontspannen. Je wil je dan geen zorgen hoeven maken. Goed verzekerd zijn werkt dan ontzorgend, mocht er iets mis gaan staat Optima voor je klaar.

Caravanverzekering

Via de WA-verzekering van je auto ben je verzekerd voor schade die je veroorzaakt met je auto en met je caravan. Schade aan je eigen caravan wordt hierbij niet vergoed. Om dit te vergoeden kun je een caravanverzekering afsluiten.

Reisverzekering

Een reisverzekering is een verzekering die bescherming biedt tegen onvoorziene situaties voor of tijdens je reis. Wat onder de dekking valt hangt af van jouw keuze en wensen. 

Annuleringsverzekering

Soms moet je door omstandigheden je vakantie afzeggen of onderbreken. Wanneer je reis door ziekte, een ongeval of overlijden niet doorgaat of voortijdig wordt afgebroken, worden de kosten door een annuleringsverzekering in veel gevallen gedekt. Je kunt je reisverzekering daarom uitbreiden met een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering.

Teruggebeld worden?

Optima caravanverzekering

Als je te maken krijgt met een schade aan je caravan wil je goed verzekerd zijn. Wij helpen je verder bij het afsluiten van een caravanverzekering.

Lees meer

Reisverzekering

Als je op reis of vakantie gaat wil je goed verzekerd zijn. Wij helpen je verder bij het afsluiten van een reisverzekering.

Lees meer

Annuleringsverzekering

Als je op reis of vakantie gaat wil je goed verzekerd zijn. Wij helpen je verder bij het afsluiten van een annuleringsverzekering.

Lees meer